Meer resultaten voor Vacature Docent

 
Vacature Docent
VACATURE DOCENTE KLEUTERATELIER 35, 5j. directe indienstneming voor onbepaalde duur publiq.
Stuur dan voor maandag 17 september je motivatiebrief en je CV naar Cc Strombeek vzw, t.a.v. Gielke Smet: gielke.smet@ccstrombeek.be, Gemeenteplein 1, 1853 Grimbergen. Voor extra informatie over de functie kan je contact opnemen met Gielke Smet, vervangend programmator familie, scholen en kinderen, tel: 02 263 03 48. Deel deze vacature.
Vacature SBM.
U wil graag uw vakkennis en ervaring delen met onze cursisten. U bent bereid om u bij te scholen met een intern docententrainingsprogramma als u didactische leservaring ontbreekt. U houdt ervan om nieuwigheden binnen uw vakgebied te ontdekken en te delen met andere docenten of cursisten.
Vossius Gymnasium.
Je belangrijkste docenten zijn eigenlijk. Die kunnen je stimuleren en uitdagen. Maar hoe krijg je zon chemische. reactie nou op gang? Dat vereist een docent met veel kwaliteiten. De aandacht en zorg van onze medewerkers. voor hun leerlingen, jaar in jaar uit, vinden we heel.
Op zoek naar een job bij VIVES? VIVES.
Als je interesse hebt in een vacature, kan je online solliciteren. Je vindt bovenaan elke vacature de uiterste sollicitatiedatum. We maken een eerste selectie op basis van de sollicitatiebrieven. Als je kandidatuur geselecteerd wordt, nodigen we je uit voor een gesprek.
Docentenmarktplaats De grootste onderwijs vacaturebank van Nederland.
Zoeken op vakgebied. Aanmelden als docent Vacature plaatsen? Welkom op de grootste onderwijs vacaturebank van Nederland. Zoek in 1565 vacatures en vind je nieuwe baan. 50.000 docenten vonden hier dit jaar hun baan. Op werkdagen de nieuwste vacatures in je mail?
EduHint.
Berichten van de docent of het programma zijn direct zichtbaar. Prijzen behalen op basis van inspanning en prestatie. 5 Stapsgewijs oefenen met hints en feedback. Aantal en niveau van de opgaven passen zich aan de behoefte van de leerling aan.
Docent Jobs, Employment in Leuven Indeed.com.
Docent bakker m/v. Voor de dagopleiding Bakker zoekt SYNTRA Brussel campus Ukkel een gemotiveerde en gedreven bakker die zijn vakmanschap wil doceren. 7 months ago Save job more. View all Syntra Brussel jobs Brussels jobs. Je geeft een voorop vastgelegd programma van iets meer dan 50 uren verdeeld over een week. Dit programma is opgemaakt aan de hand van een cursusmap waarop je je. 4 months ago Save job more. View all AFYA jobs Brussels jobs. Academische positie in Marketing. KU Leuven 4.3. De vacature staat open voor zowel junior als senior onderzoekers en bevat initiƫle onderzoeksopdrachten aan de campus Antwerpen en/of Leuven.
Vacatures Docent Duits.
Vacatures Docent Duits. Wanneer je een interessante vacature tegenkomt, sla die op in je profiel, zodat je makkelijk via je computer kunt solliciteren. Toon alleen de sectoren, regio's' en functies waar op dit moment onderwijsvacatures voor zijn. Voortgezet Speciaal Onderwijs.
Vacatures UCLL.
Dat is de basisattitude van alle studenten, docenten, onderzoekers en medewerkers aan hogeschool UCLL. De naam UCLL toont de internationale ambitie: UCLL, voluit University Colleges Leuven-Limburg, wil solide opleidingen aanbieden, georiƫnteerd op kwaliteit en met de blik naar buiten gericht, op de Euregio en verder. UC Leuven-Limburg is lid van de Associatie KU Leuven. De volgende 4 vacatures staan open.
Vacatures Odisee.
Deeltijds praktijklector 50% waarvan 10% a.i. Medische Beeldvorming met ervaring binnen Nucleaire Beeldvorming. Deeltijds praktijklector 60% a.i. Verpleegkunde voor de bacheloropleiding Verpleegkunde. Twee voltijdse praktijklectoren a.i. Verpleegkunde voor de bacheloropleiding Verpleegkunde. Deeltijds 55% waarvan 45% a.i. gastprofessor Wetenschappen BaLO en BaSO.
EHB Vacature Docent AOA 20% RITCS/School of Arts.

Contacteer ons