Tweedekansonderwijs

Ben je minstens 18 jaar en heb je nog geen diploma secundair onderwijs?

Dan krijg je bij GO!CVO-IVORAN de kans een volwaardig diploma secundair onderwijs te behalen door de modules Aanvullende Algemene Vorming te combineren met een diplomagerichte opleiding.

In de modules Aanvullende Algemene Vorming leer je de basisvaardigheden: informatie- en communicatietechnologie, maatschappij, cultuur, samenleving, moderne vreemde talen, Nederlands, wiskunde en wetenschappen. Bij GO!CVO-IVORAN heb je voor de diplomagerichte opleiding de keuze uit Lassen, Automechanica of Webdesigner.

Het certificaat Aanvullende Algemene Vorming kan je behalen op 1 jaar. Voor het diploma Webdesign heb je 1,5 jaar nodig. De opleidingen Lassen en Automechanica duren 2 tot 3 jaar.

Voor informatie over andere beroepsgerichte opleidingen kan je terecht op www.ikleerbij.be


Lessen TKO

De lessen starten op 4 september 2017 en eindigen op 30 juni 2018. Ze gaan door op weekdagen, telkens in de voor- of namiddag in de Masten Kapellen. Tijdens de schoolvakanties heb je geen les.

Weldra kan je hier het lessenrooster raadplegen.


Kostprijs

Voor de opleiding AAV betaal je geen inschrijvingsgeld. Wat betaal je dan wel? Een bijdrage voor het cursusmateriaal en eventuele kosten voor de aankoop van handboeken, rekenmachine, uitstappen, vervoer, …

Voor de beroepsgerichte opleidingen betaal je € 1,5 per lestijd.

Meer info over de kostprijs, kortingen en premies krijg je op het verplicht infomoment.


Stappenplan

Wens je meer informatie betreffende onze werking? Bekijk hier ons stappenplan.


Vrijstellingen

Je kan voor sommige cursussen een vrijstelling bekomen. Hier kan je meer informatie over vrijstellingen terugvinden.


Heb je interesse?

Wil je graag meer informatie over de cursussen AAV?
Meld je aan voor het eerstvolgende infomoment en/of contacteer de trajectbegeleider via [email protected] met vermelding van je naam en telefoonnummer.


Infomoment

Het eerstvolgende infomoment:

  • maandag 29 mei 2017 om 19 u.
  • maandag 26 juni 2017 om 19 u.
  • vrijdag 25 augustus om 19 u.

Locatie: De Masten – Kapelsestraat 222, 2950 Kapellen
Laat weten dat je komt door een mailtje te sturen naar [email protected] en neem – indien je dit hebt – een recent jaarrapport uit het secundair onderwijs mee.