Zoeken naar cvo automechanica

 
cvo automechanica
Home CVO De Verdieping.
Om een diploma te behalen, moet je een certificaat van een beroepsopleiding en van aanvullende algemene vorming combineren. De beroepsopleiding kan je volgen in CVO De Verdieping via het avondaanbod, vSchool of de dagopleidingen. De lessen algemene vorming kan je in een ander centrum voor volwassenenonderwijs volgen.
graduaat autotechnicus VIVES.
Graduaat autotechnicus HBO5 aan VIVES en CVO Miras. Een passie voor autos? Je handen jeuken om zelf aan je auto te sleutelen? Dan is autotechnicus je ideale beroep. Onze afgestudeerden zijn immers zeer gegeerde technici. Wens je in te stappen zonder voorkennis en wil je alle facetten van de voertuigtechnologie bestuderen?
AUTO CVO Gent.
Over CVO GENT. Met toeters en herstellen! Ben je wild van autos? In de opleiding koetswerkhersteller bereid je carrosserieonderdelen voor om ze daarna te spuiten. Je monteert en demonteert koetswerkpanelen en leert uitdeuken. Wie geïntrigeerd is door wat er onder de motorkap zit, kan zich uitleven in de opleiding onderhoudsmecanicien.
Welkom CVO De Oranjerie.
Cursisten van de groep Avond 3 Zorgkundigen werkten voor het vak Samenwerking een project uit met als naam Hotel Amuse. 50 bejaarden uit de thuiszorg, WZC Dommelhof en familieleden van onze cursisten kwamen langs om mee te feesten en te genieten.
Automechanica PCVO Limburg.
U bevindt zich hier: Home Automechanica. Deze module omvat het verwijderen en terugplaatsen van mechanische en elektrische componenten alsook werkzaamheden aan beweegbare carrosserie-onderdelen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan het verwijderen en sorteren van afval en restproducten op een veilige en milieuvriendelijke manier.
Avondopleiding 18-19 CVO Horito.
CVO EduKempen organiseert in het academiejaar 2018-2019 een avondopleiding met instap september 2018. Indien je hiervoor kiest, kan je nog minstens 30 studiepunten behalen vooraleer de inkanteling van de SLO in AP en UA een feit wordt. Een instap in januari 2019 is ook mogelijk.
Ik zoek een opleiding Zoek op opleiding auto, moto, fietstechnieken.
Actueel info FTML en sector Ik zoek een opleiding Zoek op opleiding Automatisering/productieprocessen Auto, moto, fietstechnieken Elektriciteit/elektronica Informatica Koeltechniek/klimaatbeheersing Kunststofbewerking Lassen/lastechniek Mechanica Metaalbewerking Pneumatica/hydraulica Sociale vaardigheden Talen Technisch tekenen Veiligheid/kwaliteit/milieu Verspanen Zoek op regio Mijn loopbaan Ik ben ontslagen Terugbetaling kosten.
Automecanicien intensief dagtraject in 1 jaar Encora.
Automecanicien semi-intensief dagtraject. Aanvullende Algemene Vorming. Bij de trajectbegeleiding kan je terecht voor meer informatie over onze opleidingen. Wij organiseren infosessies en intakegesprekken om cursisten naar het juiste traject te leiden. Klik hier voor meer info over de trajectbegeleiding voor deze opleiding.
CVO Semper. CVO Vilvoorde.
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans. Nederlands voor anderstaligen. Alles over digitale fotografie. Vanaf eind mei kan je het aanbod voor het schooljaar 2019-2020 hier terugvinden! Kan je niet naar de les komen. Geef ons een seintje via dit formulier. We sturen 2 keer per jaar een nieuwsbrief. Je krijgt dan meteen het allerlaatste nieuws van CVO Vilvoorde in je mailbox.
CVO HIK Home.
Ontdek onze diplomagerichte opleidingen. Nieuw: dagopleiding ICT en administratie. Persoonlijke assistentie iets voor jou? Behaal je diploma secundair onderwijs. CVO HIK werkt rond diversiteit en tolerantie. Diploma secundair onderwijs. HIK in de kijker. Tweets door @cvohik. CVO HI Kempen HIK.
TKO Home.
cvo MIRAS campus Ieper. CVO CREO campus Kortrijk. cvo MIRAS campus Kortrijk. VTI Leuven VSPW Lovenjoel. Qrios campus de helix. CVO Campus Vijfhoek centrum voor Tweedekansonderwijs. CVO DE AVONDSCHOOL Oostende. Hét CVO De Vlaamse Ardennen. Qrios campus KCST. CVO Volt Campus Tienen.

Contacteer ons