engels

Ga je graag op vakantie en wil je kunnen praten met de mensen daar? Heb je Engels nodig op het werk? Misschien zoek je veel informatie op het internet of zing je graag mee met Engelstalige liedjes en wil je wel eens weten waarover het gaat? Wij helpen je graag je kennis uit te breiden. Yes, we can!

Elke module gaat door op basis van één dag (voormiddag, namiddag of avond) per week gedurende één jaar. De cursussen Spaans starten in september en eindigen in juni. De cursussen gaan door op volgende locaties: KTA Kapellen, Hoogboom, Cogelshof Schoten of Kalmthout.

Voor schooljaar 2017-2018 kan je vanaf 1 juni 2017 inschrijven. Voor een inschrijving kan je langskomen op het secretariaat in Kapellen tijdens onze openingsuren of je kan jezelf online inschrijven. Je neemt best volgende items mee: je identiteitskaart of wettig verblijf en het totaal te betalen bedrag voor de module (liefst met Bancontact).


Lessenrooster Engels

Wil je het lessenrooster voor Engels bekijken?
Open dan het pdf-bestand: lessenrooster Engels


Niveautesten

Wil je graag een cursus Engels volgen, maar weet je niet welk niveau? Dan kan je je binnenkort inschrijven voor een niveautest.
(Let op: sommige flyers vermelden een foutief uur, de niveautesten van maandag 28 augustus 2017 gaan door om 19.00 u., niet om 17.00 u.)

Deze zullen doorgaan op:

  • dinsdag 27 juni 2017 om 19 u.
  • maandag 28 augustus 2017 om 19 u.
  • donderdag 31 augustus 2017 om 12 u.

Schrijf je in voor een niveautest door ons een mail te sturen met vermelding van naam, telefoonnummer, de taal en het gewenste moment.


Kostprijs

Je betaalt per module. De totale kostprijs bestaat uit het inschrijvingsgeld (€ 1,50 per lestijd) en eventueel cursusgeld (boeken, kopieën …). Indien je over een geldig attest beschikt, betaal je een verminderd of zelfs geen inschrijvingsgeld. Meer informatie over deze attesten kan je terugvinden bij vrijstellingen. Wie werkt, kan ook in aanmerking komen voor opleidingscheques. Werkgevers kunnen gebruikmaken van KMO-cheques.

De prijzen van de cursussen staan vermeld op het lessenrooster.


Structuurschema Engels

Wil je meer informatie over een cursus? Klik dan de gewenste cursus aan!


Evaluatie

Voor de richtgraden 1 & 2 (Breakthrough, Waystage en Threshold) is je eindresultaat een combinatie van gespreide evaluatie (spreken, luisteren, lezen, schrijven) tijdens de lessen en een schriftelijk eindexamen (luisteren, lezen, schrijven) op het einde van de cursus. De spreekvaardigheid wordt doorheen de cursus geëvalueerd; er zijn dus geen mondelinge examens.

Voor de richtgraden 3 & 4 (Vantage en Effectiveness) wordt er geen eindexamen meer voorzien. Je wordt uitsluitend beoordeeld via gespreide evaluatie. Ook als je in een graadklas les volgt, is de evaluatie afgestemd op het niveau waarvoor je bent ingeschreven.

Om te slagen moet je minstens 60% behalen op het totaal (gespreide evaluatie + eindexamen indien van toepassing). Als je tussen 50% en 60% behaalt, kan je gedelibereerd worden.

MVT