ICT, Webdesign en Digitale Fotografie

Onze computerlokalen in Kapellen en Hoogboom zijn voorzien van de nodige faciliteiten om kwaliteitsvolle cursussen aan te bieden op alle niveaus.

Bij GO! CVO-IVORAN kan je onderstaande opleidingen volgen. Wens je meer informatie? Klik dan op de foto van de gewenste opleiding.

START TO ICT

De computer is niet meer weg te denken uit onze samenleving: naast de klassieke PC en de laptop, zijn ook de tablet en de smartphone volledig ingeburgerd. Niet alleen de computerapparatuur, maar ook de programma’s evolueren snel en er wordt steeds meer gewerkt in de “cloud”.

Heb jij weinig of geen computerkennis en wil je toch bijblijven? Schrijf je dan in voor een cursus uit de opleiding “Start to ICT”. Deze opstapcursussen richten zich tot beginnende ICT-gebruikers en vormen de basis voor vele vervolgmodules.

Klik hier om ons aanbod te bekijken.

JoostJoost Vantomme
Coördinator

ICT EN ADMINISTRATIE

De cursussen uit de opleiding “ICT en administratie” richten zich tot de doorsnee ICT-gebruiker die in functie van het werk, de studies of uit persoonlijke interesse zijn ICT-vaardigheden voor administratieve toepassingen wil versterken.

Klik hier om ons aanbod te bekijken.

JoostJoost Vantomme
Coördinator

ICT IN EEN CREATIEVE CONTEXT

wil je leren hoe je foto’s of afbeeldingen bewerkt, documenten een gepaste lay-out geeft of creatief omgaat met beeld en geluid? Binnen de opleiding “ICT in een creatieve context” zijn er heel wat mogelijkheden. Van basis tot specialisatie, in functie van je werk of je studie, uit persoonlijke interesse, als aanvulling op de cursussen “Digitale fotografie” of als opstap naar de beroepsopleiding “Webdesigner”, … Ontdek wat we kunnen bieden en kies de cursus die het beste bij je past.

Klik hier om ons aanbod te bekijken.

WoutWout Schildermans
Coördinator

WEBDESIGNER

In de opleiding Webdesigner leer je basisvaardigheden en -technieken om websites te ontwerpen en aan te maken. Na de opleiding kan je grafische webtechnieken toepassen, webanimaties maken en interactieve websites bouwen, publiceren en onderhouden. Webdesigner is een beroepsgerichte en diplomagerichte opleiding, maar de verschillende modules van de opleiding kunnen ook als afzonderlijke cursussen gevolgd worden. Wie een module met succes beëindigt, ontvangt een deelcertificaat. Als je de volledige opleiding van 8 x 60 = 480 lestijden afgerond hebt, ontvang je het certificaat van “Webdesigner”.

Klik hier om ons aanbod te bekijken.

WoutWout Schildermans
Coördinator

FOTOGRAFIE

Wil je méér dan alleen wat kiekjes schieten met je smartphone? Volg dan een of meerder cursussen uit het traject Fotografie. In de cursus Digitale fotografie 1 (basis) leer je hoe je je digitale reflexcamera optimaal gebruikt. In de vervolgcursus Digitale fotografie 2 (vervolmaking) wordt deze kennis verder verfijnd. Ben je helemaal gebeten door het fotografievirus? Schrijf je dan voor de specialisatiecursus Digitale fotografie 3 optie “Mens & Reportage” of Digitale fotografie 3 optie “Architectuur & Materie”.

Klik hier om ons aanbod te bekijken.

WoutWout Schildermans
Coördinator