MS_Automechanica

Ben je gek op motorvoertuigen en vind je het geweldig om eraan te sleutelen? In deze praktijkgerichte opleiding met geïntegreerde theoretische ondersteuning verwerf je door het uitvoeren van opdrachten in een modern uitgeruste garage inzicht in de werking van automotoren, het rollend gedeelte van de wagen en de auto-elektriciteit/elektronica.

De meeste modules gaan door op basis van één avond per week gedurende één jaar. De cursussen lassen starten in september en eindigen in mei of juni. De cursussen gaan door op volgende locatie GO! KTA Kapellen.

Voor schooljaar 2017-2018 kan je vanaf 1 juni 2017 inschrijven. Voor een inschrijving kan je langskomen op het secretariaat in Kapellen tijdens onze openingsuren of je kan jezelf online inschrijven. Je neemt best volgende items mee: je identiteitskaart of wettig verblijf en het totaal te betalen bedrag voor de module (liefst met Bancontact).


Lessenrooster Automechanica

Wil je het lessenrooster voor Auto bekijken?
Open dan het pdf-bestand: lessenrooster Auto.


Infomomenten

Wil je graag meer informatie over de cursussen auto? Dan ben je welkom op onze infomomenten, die zullen doorgaan op:

  • dinsdag 27 juni 2017 van 19.00 u. tot 20.30 u.
  • dinsdag 29 augustus 2017 van 19.00 u. tot 20.30 u.

Schrijf je in voor het infomoment door ons een mail te sturen met vermelding van je naam, telefoonnummer en het gewenste moment.


Kostprijs

Je betaalt per module. De totale kostprijs bestaat uit het inschrijvingsgeld (€ 1,50 per lestijd) en eventueel cursusgeld (boeken, kopieën …). Indien je over een geldig attest beschikt, betaal je een verminderd of zelfs geen inschrijvingsgeld. Meer informatie over deze attesten kan je terugvinden bij vrijstellingen. Wie werkt, kan ook in aanmerking komen voor opleidingscheques. Werkgevers kunnen gebruikmaken van KMO-cheques.

De prijzen van de cursussen staan vermeld op het lessenrooster.


Structuurschema Automechanica

Wil je meer informatie over een cursus? Klik dan de gewenste cursus aan!


basis_metaal basis_lassen basis-elektr klein_ond1 klein_ond2 demont_mont motoren1 motoren2 voert1 voert2 diagn1 diagn2 mm1 mm2

Evaluatie

Je bent geslaagd indien je aan alle onderstaande voorwaarden voldoet:

  • je bent regelmatig aanwezig in de lessen (minimaal 2/3 aanwezig);
  • je neemt deel aan alle ingerichte examens en proeven (theorie en praktijk);
  • je behaalt minimum 50% op het eindtotaal.

Automechanica