Op zoek naar koken cursus?

 
koken cursus
Koken voor beginners Qrios.
basiskooktechnieken situeren en uitvoeren, met name koken, braden, stoven. rijst, aardappelen, groenten en deegwaren bereiden. 80 op semesterbasis 1 avond/week; op jaarbasis 1 avond/tweewekelijks. 120 exclusief handboek en lesmateriaal. Vrijstelling inschrijvingsgeld mogelijk. Lessenrooster / inschrijven. Koken voor beginners Lesuren Start Einde Inschrijven.
koken CVO Strombeek.
Koken CC Strombeek In deze cursus gaan we op culinaire rondreis in de landen van de Middellandse Zee, Spanje, Italië, Marokko, Libanon, Griekenland, Turkije, Provence, Corsica. we verkennen de mediterrane keuken met bereidingswijzen zoals stomen, roerbakken, roosteren, frituren en paneren.
Basiscursus ecologisch koken Velt.
Ontvang onze nieuwsbrief. Basiscursus ecologisch koken. Wil je graag gezonder en milieuvriendelijker koken? In drie lessen leer je dé uitgangspunten van de ecologische keuken kennen. Les 1: Inleiding rond ecologische voeding en biologische productie. Les 2: Seizoensgebonden en lokale voeding.
Cursussen en workshops Vlaamse Gemeenschapscommissie.
Cursussen en workshops. Koken, sporten, knutselen, muziek spelen, tuinieren. Deze VGC-partners organiseren cursussen en workshops voor iedereen in Brussel. De gemeenschapscentra bieden ook activiteiten voor kinderen en jongeren. Bijleren over de wereld, de stad, jezelf? Citizenne organiseert cursussen, debatten, ateliers, uitstappen.
Vegetarische kookstudio.
de vegetarische kookstudio. Cursus veggie voor starters op 12/6, 19/6 en 26/6. de vegetarische kookstudio. Italiaans, maar anders. Omdat het aantal plaatsen beperkt is vragen wij de deelnemers op voorhand te betalen. Zo vermijden we dat mensen niet komen opdagen, wat jammer is voor degenen die we hebben moeten weigeren. Wat gebeurt er wanneer je onverwacht niet kunt deelnemen? Mocht je verhinderd zijn om deel te nemen, geef ons dan zo snel mogelijk een seintje. Kooklessen worden niet terugbetaald, maar je kunt een andere les uitkiezen mits het betalen van een toeslag van 10. Of je kunt iemand anders zoeken om aan de kookles deel te nemen in jouw plaats, zonder bijkomende kosten. Miki Duerinck Kristin Leybaert. Vegetarisch koken is onze passie.
DE 10 BESTE kookcursussen in Italië TripAdvisor.
Bezienswaardigheden of touroperators met de hoogste waarderingen, op basis van reizigersbeoordelingen. Bezienswaardigheden of touroperators met de hoogste waarderingen op TripAdvisor, op basis van reizigersbeoordelingen, en bedrijven waarbij er minimaal één tour of activiteit op TripAdvisor kan worden geboekt, worden gepromoot.
Online workshop: Koken met Seitan.
Ik weet het. Maar je komt er vast uit.: Online workshop Koken Met Seitan. Toegang tot de workshop Koken Met Seitan. Onbeperkt 24/7 toegang tot de workshop Koken Met Seitan. Support bij al je vragen over de workshop inhoud, recepten, ingrediënten.,
Koken GO! CVO-IVORAN.
Je wordt je ervan bewust dat gezond koken absoluut ook lekker en fijn kan zijn! De feestelijke chef. Officiële modulenaam: Gastvrij Koken. Wil je eens feestelijk uitpakken bij familie en vrienden? Dan ben je in deze cursus aan het juiste adres.
Kookworkshops EVA maakt het plantaardig.
We bieden drie verschillende niveaus aan: voor mensen die nog niet vertrouwd zijn met de veggie keuken en snelle gerechten willen maken met ingrediënten uit de supermarkt, voor mensen die al af en toe veggie koken, maar op zoek zijn naar meer inspiratie en wel eens minder gekende ingrediënten uit de biowinkel willen proberen, of voor mensen die al goed vertrouwd zijn met de veggie keuken en een stapje verder willen gaan en bijvoorbeeld notenkazen en vegan desserts willen leren maken.
Losse modules CVO Horito.
Heerlijke grerechten uit de zuiderse landen, de zomer op je bord. Puur koken 40 lt. Puur en gezond koken wordt vaak geassocieerd met dieetvoeding en dus minder lekker. In deze cursus zal je leren dat gezond en puur koken juist erg smaakvol kan zijn.
cursus CBE Open School Goedkoop, lekker en gezond koken.
Cursus CBE Open School Goedkoop, lekker en gezond koken. 21 mei 2010 tot 18 juni 2010. Dankzij deze cursus van CBE Open School konden wij: een supergoedkope en gezonde maaltijd klaarmaken en met zeer weinig geld boodschappen doen, seizoensgebonden en energiebewust koken, leuke weetjes over gezond koken verzamelen.

Contacteer ons