Resultaten voor automechanica volwassenenonderwijs

 
automechanica volwassenenonderwijs
Automechanica PCVO Limburg.
U bevindt zich hier: Home Automechanica. Deze module omvat het verwijderen en terugplaatsen van mechanische en elektrische componenten alsook werkzaamheden aan beweegbare carrosserie-onderdelen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan het verwijderen en sorteren van afval en restproducten op een veilige en milieuvriendelijke manier.
Automechanica opleidingen.
In de opleiding technicus personen lichte bedrijfwagens krijgen de cursisten de kans om de nieuwste technieken aan te leren. De evolutie van de autotechniek heeft ertoe bijgedragen dat bijscholing zowel voor de ervaren technici als voor de cursist die zelf zijn auto wil onderhouden, noodzakelijk is om bij te blijven.
login SYNTRA Limburg.
Toch zijn er nog veel consumenten die op zoek zijn naar iets authentieks, een ambachtelijk product waar iemand al zijn creativiteit in heeft gestoken. Kan ook jij eindeloos genieten van de schoonheid van een zelfgemaakt juweel, glasraam, lamp of kandelaar?
Onderwijs en Vorming in Brussel.
Structuur van het volwassenenonderwijs. U kunt volwassenenonderwijs volgen in de Centra voor Volwassenenonderwijs CVO en de Centra Basiseducatie CBE. In het volwassenenonderwijs zijn er 3 niveaus: basiseducatie, secundair volwassenenonderwijs en hoger beroepsonderwijs. Basiseducatie geeft basisvormingen voor laaggeletterde volwassenen vanaf 18 jaar.
PCVO Scheldeland Provinciaal Centrum voor Volwassenenonderwijs.
homepage SYNTRA.
Bijscholing en trainingen. Kortlopende trajecten om specifieke kennis en skills te ontwikkelen. Oostende Veurne Roeselare Ieper Kortrijk Brugge Gent Aalst St-Niklaas Antwerpen Mechelen Asse Hasselt Leuven Ukkel Brussel Neerpelt Westerlo Maaseik Genk Tongeren. Kom naar onze infodagen. 29 april Voltijdse dagopleidingen.
Volwassenenonderwijs KISP Aalst.
Welkom CVO De Oranjerie.
Zoek door deze site.: Opleidingen in Aarschot, Diest, Haacht, Leuven, Scherpenheuvel. over cvo de oranjerie. Vind je opleiding. Kies je opleiding. Kies een categorie. Medisch administratief bediende. ICT en administratie. Hair, beauty en wellness. Basisvorming en bijscholingen EHBO. Begeleider in de buitenschoolse kinderopvang.
Welkom bij CVO Brussel volwassenenonderwijs.
Heb je nog geen diploma secundair onderwijs en ben je minstens 18 jaar? In combinatie met een specifieke opleiding uit het secundair volwassenenonderwijs kan je met AAV je diploma behalen. In combinatie met algemene vorming leiden onze handelopleidingen tot een volwaardig diploma secundair onderwijs.
LP Secundair VO.
Onderwijs aan gedetineerden. Welkom Curriculumontwikkeling Leerplannen LP Secundair VO. Leerplannen secundair volwassenenonderwijs. Overzicht netoverschrijdende leerplannen secundair volwassenenonderwijs per studiegebied. Bibliotheek, archief en documentatiekunde. Bijzondere educatieve noden. Koeling en warmte. Land en tuinbouw. Nederlands tweede taal. Talen richtgraad 1 en 2.
Encora Encora.
Meer dan 90 opleidingen en cursussen. Encora is het grootste centrum voor volwassenenonderwijs in de regio Antwerpen. We bieden meer dan 90 opleidingen aan zowel in dag als in avondonderwijs. Bedrijfsbeheer en ondernemerschap. Diploma secundair onderwijs. Nederlands voor anderstaligen NT2.

Contacteer ons