Zoeken naar kmo cheques

 
kmo cheques
KMO-Portefeuille Antwerp Management School.
Het saldo van je portefeuille bevat jouw eigen aandeel, vermeerderd met de subsidie. Je moet nu aangeven welk bedrag je hiervan wenst te gebruiken ter betaling van uw factuur. Vanaf 1 april 2016 is de nieuwe regeling rond de kmo-portefeuille van toepassing.
KMO Portefeuille VAB.
Heb ik een kleine of een middelgrote onderneming? Weet u niet 100 procent zeker of je een kleine of een middelgrote onderneming hebt? Dan heldert dit schema dat op. De officiële grootte van je KMO hangt af van je.: Een schematisch overzicht.:
Kmo-Portefeuille en Opleidingscheques Educatieve Academie.
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
KMO-portefeuille opleidingscheques voor bedrijven voor cursussen SNT SNT Brugge.
Er is een vernieuwde, intuïtieve website waarin de kmo zijn subsidie zonder papieren dossier kan aanvragen. De aanvraagflow werd vereenvoudigd: zo kan de kmo onmiddellijk na de subsidieaanvraag zijn eigen aandeel storten zonder op bevestiging van de dienstverlener te moeten wachten.
Betaling van inschrijvingsgeld Opleidingscheques en KMO-portefeuille SYNTRA Midden-Vlaanderen.
De cheques kunnen aangevraagd worden tot 2 maanden na de start van de opleiding of het afleggen van een examen of test. Je kan ze dan gedurende 14 maanden gebruiken. De begin en einddatum staan op de cheque. Je kan ze online bestellen via www.vdab.be, telefonisch via het gratis nummer 0800 30 700 elke werkdag van 8 tot 19 uur of in elk VDAB kantoor en werkwinkel.
KMO-portefeuille Alimento. Noticed Logo.
bij een geregistreerde dienstverlener. Om na te gaan of een dienstverlener erkend is, kan je terecht op de website van de Vlaamse overheid. schriftelijke raadgevingen, bedoeld om de werking van je onderneming te verbeteren, gericht op de kernprocessen van je onderneming.;
KMO portefeuille, opleidingscheques Instituut voor Aandacht Mindfulness.
Bestel dan voor 250 euro cheques. Er zijn cheques van 5, 10 en 25 euro. De Vlaamse overheid betaalt de helft van de cheques 125 euro, jij de andere helft 125 euro. Concreet betekent dit dat jij 125 euro van de opleidingscheques 49 euro het resterende inschrijvingsgeld 174 euro betaalt ipv 299 euro.
KMO-portefeuille Rijschool VTI Ieper.
Je kan voor de opleidingen voor de rijbewijzen BE C CE een dossier aanvragen. Voorwaarde: De opleidingen moeten in functie zijn van de actuele beroepsactiviteiten van de kandidaat bestuurder. Syllabussen, catering en examengelden kunnen niet via de KMO-portefeuille gesubsidieerd worden.
KMO-portefeuille.
Overheidssteun via KMO-portefeuille! De KMO-portefeuille is een Vlaamse subsidiemaatregel voor KMOs die investeren in opleiding, advies, technologieverkenning, etc. Vooral de pijler opleiding wordt door veel KMOs gebruikt om tot 40% van de opleidingskosten door de Vlaamse overheid te laten betalen.
KMO Portefeuille Yappa.
Een advies is een verzameling van schriftelijke, specifieke, waardevolle raadgevingen en aanbevelingen, verleend door een dienstverlener, die bestaan uit een analyse van de probleemstelling, een eigenlijk advies, een implementatieplan en de begeleiding bij de implementatie, en die uitsluitend of hoofdzakelijk gericht zijn op het verbeteren van de huidige of het toekomstige bedrijfsfunctioneren van de onderneming.
Afirst Kmo-portefeuille.
In de AGENDA. Het koninklijk besluit van 7 december 2016 tot wijziging van het koninklijk besluit van 7 juli 1994 tot vaststelling van de basisnormen voor de preventie van brand en ontploffing. Nieuwe regelgeving voor verlichting en ventilatie van arbeidsplaatsen.

Contacteer ons