Op zoek naar kmo cheques?

 
kmo cheques
KMO-portefeuille.
Overheidssteun via KMO-portefeuille! De KMO-portefeuille is een Vlaamse subsidiemaatregel voor KMOs die investeren in opleiding, advies, technologieverkenning, etc. Vooral de pijler opleiding wordt door veel KMOs gebruikt om tot 40% van de opleidingskosten door de Vlaamse overheid te laten betalen.
kmo-portefeuille.
Studiedagen Rechten indien inschrijvingsgeld meer dan 100 is. Met deze checklist ontdekt u of u binnenkort een beroep doet op de kmo-portefeuille.: Uw onderneming is een kmo volgens de Europese kmo-definitie of u beoefent een vrij beroep. Uw onderneming heeft een aanvaardbare rechtsvorm.
KMO-Portefeuille Antwerp Management School.
Het saldo van je portefeuille bevat jouw eigen aandeel, vermeerderd met de subsidie. Je moet nu aangeven welk bedrag je hiervan wenst te gebruiken ter betaling van uw factuur. Vanaf 1 april 2016 is de nieuwe regeling rond de kmo-portefeuille van toepassing.
Kmo portefeuille.
Ook erkende dienstverleners kunnen steun aanvragen als ze zelf een in aanmerking komende kmo zijn en indien ze beroep doen op een derde erkende dienstverlener. Hoe kunt u een portefeuille openen? U kunt een virtuele portefeuille openen via de webapplicatie www.kmo-portefeuille.be en u registreren met het federaal token of met uw elektronische identiteitskaart.
KMO-portefeuille.
In sommige gevallen is het ook nodig het instellingsnummer van Het Perspectief in te vullen: dat is DV.O105608. Wanneer de KMO-portefeuille goedgekeurd is en wij het geld ontvangen hebben, nemen we contact op met de cursist om het eerder betaalde inschrijvingsgeld terug te storten.
Subsidie voor opleiding en advies voor kmo's' en zelfstandigen kmo-portefeuille Stad Ieper.
ze tot de privésector behoren met een aandeel van de overheid kleiner dan 25%. de kmo qua omzet en aantal werknemers voldoet aan de Europese kmo-definitie. de onderneming is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen KBO op het moment dat de opleiding of het advies start.
Kmo-Portefeuille en Opleidingscheques Educatieve Academie.
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
KMO-portefeuille opleidingscheques voor bedrijven voor cursussen SNT SNT Brugge.
Er is een vernieuwde, intuïtieve website waarin de kmo zijn subsidie zonder papieren dossier kan aanvragen. De aanvraagflow werd vereenvoudigd: zo kan de kmo onmiddellijk na de subsidieaanvraag zijn eigen aandeel storten zonder op bevestiging van de dienstverlener te moeten wachten.
KMO-Portefeuille UNIZO.
Pers en nieuwsberichten over KMO-Portefeuille. Toepassingsgebied Brusselse KMO-portefeuille breder dan Vlaamse. UNIZO West-Vlaanderen: Hervormde KMO Portefeuille een schoolvoorbeeld van administratieve vereenvoudiging. UNIZO: Nieuw vanaf 1 april voor ondernemers. UNIZO tevreden met hervorming kmo-steun. KMO's' hebben weer vertrouwen in de toekomst.
KMO-portefeuille VVL.
Europese dag van de Logopedie 6 maart 2018. Bekijk video hier Lees meer. 26/01/2018 Actie Maak" een collega lid: maak er nu gebruik van! Nog tot 15 februari loopt de actie waarbij je een collega lid kunt make Lees meer.
KMO Portefeuille VAB.
Heb ik een kleine of een middelgrote onderneming? Weet u niet 100 procent zeker of je een kleine of een middelgrote onderneming hebt? Dan heldert dit schema dat op. De officiële grootte van je KMO hangt af van je.: Een schematisch overzicht.:

Contacteer ons