Op zoek naar avondschool koken?

 
avondschool koken
Mijn site Home.
Als erkende organisatie krijg je als werknemer voor de opleidingen koken, informatica, talen, bedrijfsbeheer en computer educatief verlof. Ook voor al de opleidingen in Zorg en Welzijn. Wie zijn wij? Welkom op de website van CVO Mol en VSPW Mol.
Restauranthouder-Kok SYNTRA Limburg.
Koken blijft hot. Als hobbykok laat je vaak anderen genieten van je prestaties in de keuken. Voor zij die nog een stap verder willen gaan, is er de opleiding horeca en voeding bij SYNTRA Limburg. Deze streeft naar de beste kwaliteit en laat je kennismaken met de nieuwste toestellen en technieken.
Koken voor beginners Qrios.
Koken voor beginners. Zelfs de meesterchef is niets zonder zijn of haar basistechnieken in de keuken! Tijdens deze opleiding leert Qrios je dagelijkse gerechten bereiden. Daarbij besteedt ons lerarenteam bijzondere aandacht aan de hygiëneregels en het verantwoord kiezen, kopen, stockeren en gebruiken van voedingsmiddelen.
Kok CVO.
Je ziet plots goed wat de provincie allemaal doet Provincie Antwerpen. Deze website maakt gebruik van cookies. Deze melding sluiten. Ben je gepassioneerd door koken? Wil je je creativiteit omzetten in smakelijke menu's' en kan je leiding geven aan medewerkers? Welkom in de opleiding kok!
koken CVO Strombeek.
Koken CC Strombeek In deze cursus gaan we op culinaire rondreis in de landen van de Middellandse Zee, Spanje, Italië, Marokko, Libanon, Griekenland, Turkije, Provence, Corsica. we verkennen de mediterrane keuken met bereidingswijzen zoals stomen, roerbakken, roosteren, frituren en paneren.
CVO Lino volwassenenonderwijs Voor een leven lang leren!
Aan het einde van je opleiding krijg een getuigschrift dat kan voorgelegd worden als officieel bewijs van het succesvol beëindigen van de opleiding. Ik heb de opleiding Bedrijfsbeheer gevolgd bij CVO Lino omdat ik als zelfstandige graag weet wat ik moet aangeven.
GROEIPUNT volwassenenonderwijs opleidingen pcvogroeipunt.be.
Vanaf 1 september 2018 fusioneren PCVO VIVA met vestigingen in Aalst, Deinze, Gent, Geraardsbergen, Ronse, Wortegem-Petegem, Zottegem en PCVO Dender en Schelde met vestigingen in Ninove, Oudenaarde en Zottegem, tot PCVO Groeipunt. Dat besliste de provincieraad van Oost-Vlaanderen op 25 april 2018.
Volwassenenonderwijs Spermalie.
Wie bij ons een Se-n-Se of een 7de specialisatiejaar volgt, kan zich inschrijven voor een cursus wijn, Spaans of Frans. Een bijzonder interessante ondersteuning voor jouw professionele carrière. Ik volgde de eenjarige opleiding kok en kelner en ontdekte de wereld van de gastronomie.
Home Volwassenenonderwijs ISBO.
Opleidingscrafting en internationalisering waren die dag de centrale thema's. We sloten af met een teambuilding-activiteit. Bedankt aan alle personeelsleden die hun steentje bijdroegen die dag! Vind je niet wat je zoekt? Zoek je een opleiding die je niet vindt in ons aanbod?
Kok CVO Gent.
Heb je klachten? De Kok bespreekt en stelt de spijskaart/menu op in overleg met directie of opdrachtgever, zorgt voor een evenwichtige samenstelling van gerechten en voor een afwisselend assortiment, bepaalt recept en bereidingswijze en houdt rekening met seizoensaanbod en prijs van voedingswaren.
Volwassenenonderwijs Londerzeel.
Syntra speelt in op de opleidingsbehoeften van werknemers, ondernemers, starters, bedienden, arbeiders, kaderleden of zelfstandigen. Dag en avondlessen voor volwassenen in Londerzeel, Meise, Jette, Laken, Asse, Zellik, Wemmel en met ook een aanbod taallessen Arabisch, Duits, Chinees, Engels, Frans, Grieks, Italiaans, Nederlands, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Vlaamse Gebarentaal, informatica en modelessen. Opleidingen talen, informatica, commercieel en financieel beleid, culinair, mode en kleding en versnelde cycli in Merchtem en Ternat. Opleidingen talen, informatica, koken.

Contacteer ons