Zoeken naar avondschool automechanica

 
avondschool automechanica
CVO TSM Waar passies elkaar ontmoeten!
John won de fotowedstrijd op onze Facebookpagina. Zijn inzending behaalde de meeste likes en we beloonden dit met een cadeaubon t.w.v. Zijn prijs werd meteen goed besteed want John schreef zich in voor een nieuwe cursus Fotografie op campus Waver.
Cursusaanbod.
Grafische, Webdesign, Video en Fotografie. 2D-tekenen en 3D-ontwerpen. Mobiele apparaten: iPad en tablet. Nieuw: Programmeren met Arduino. Haarzorg Snitten Kleuringen Permanenten. Manicure en nagelstyliste Nageldesign acryl, gel en zijde Voetverzorger Gelaatsverzorging Make-up Lichaamsmassage en wellness Aromatherapie Voetreflexologie Kleur en stijlconsulente.
Opleidingsvormen Avondopleidingen opleidingen Syntra Brussel.
Wie een opleiding beroepskennis met succes beëindigt, ontvangt hiervoor een officieel getuigschrift. Zit er ook bedrijfsbeheer in het pakket of neem je de module Basiskennis bedrijfsbeheer er extra bij, dan krijg je een diploma, officieel erkend door de Vlaamse overheid.
Crescendo CVO Leer en beleef.
Vanaf 1 september 2019 worden Crescendo CVO en CVO Campus Vijfhoek één. Voor cursisten is dat goed nieuws: naast de reeds bestaande opleidingen die in combinatie met Aanvullende Algemene Vorming AAV een diploma secundair onderwijs opleveren, zijn er heel wat nieuwe opleidingsmogelijkheden, zoals Transport en logistiek medewerker, Meubelmaker, Zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger, Maak alvast kennis met het verruimde aanbod op de huidige website van Campus Vijfhoek: http//www.campusvijfhoek.be/nl.:
Welkom CVO De Oranjerie.
Cursisten van de groep Avond 3 Zorgkundigen werkten voor het vak Samenwerking een project uit met als naam Hotel Amuse. 50 bejaarden uit de thuiszorg, WZC Dommelhof en familieleden van onze cursisten kwamen langs om mee te feesten en te genieten.
Volwassenenonderwijs CVO Janitor Autotechniek.
De opleiding neemt drie semesters in beslag maar dan ben je wel specialist in de autotechniek en bekom je het certificaat van Technicus van personen en lichte bedrijfswagens. Je volgt les op woensdag en donderdagavond, telkens van 18u30 tot 21u15.
Opleidingen AP Hogeschool.
Campus Spoor Noord Noorderplaats. Ambitieus, passioneel, echt, respectvol en open, dat zijn de waarden waarmee de hogeschool de wereld tegemoet treedt. Meer over AP. Reglementen en kalenders. Wil jij op de hoogte blijven van AP? Volg ons op sociale media.
GO! CVO Antwerpen volwassenenonderwijs Vind jouw opleiding.
Zo heb ik wekelijks een dagje vrij en heb ik tijd voor mijn studentenjob in de horeca." Koen: Mijn" begeesterde docenten van automechanica zijn voor mij een motivatie om elke week opnieuw met de glimlach naar de cursus te komen.
www.mechanismen.be mechanisme mechanica mechanics mcanique mekanik. www.mechanismen.be mechanisme mechanica mechanics mcanique mekanik.
inhoud website in de toekomst. mechanica, elektro mechanica, cursus mechanica, toegepaste mechanica, auto mechanica, avondschool mechanica, electro mechanica, quantum mechanica, pro mechanica, klassieke mechanica, mechanica engineering, kruk drijfstang, bouten, bouten en moeren, bouten moeren, rvs bouten, draaien frezen, cnc draaien, draaien en frezen, profielen staal, staal, roestvrij staal, roestvast staal, gegalvaniseerd staal, verzinkt staal, staal eigenschappen, soortelijk gewicht staal, staal leverancier, staal 52, rvs staal, mecanic, techniek, lager, skf.,
Campus Sint-Niklaas SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Kies zelf je persoonlijk start-me-uptraject als de beste voorbereiding om als zelfstandige te starten. Samen met je adviseur stel je jouw traject op maat samen, volgens jouw specifieke behoeften en noden. Competente experten brengen je onmisbare skills en kennis bij.
CVO ALTUS.

Contacteer ons